PSB M4U 2 - bílá značky PSB - 1679

image for PSB M4U 2 - bílá provided by Zítra doma

Ovládání s mikrofonem pro iPhone a BlackBerry na kabelu.

Klíčové prvky: Tři režimy - aktivní s potlačením šumu (aktivní sluchátkový zesilovač a funkce eliminace okolního šumu), aktivní režim (aktivní sluchátkový zesilovač) a pasivní režim (bez baterií). Díky odlehčené skládací konstrukci jsou kdykoli připravena k akcii. Snadné složení pro cestování a skladování. Audiofilská sluchátka PSB M4U 2 jsou výsledkem dlouholetého vývoje a zkušeností s vývojem hi-fi. Model M4U 2 je vybaven třemi provozními režimy - aktivním režimem potlačení okolního šumu (ANC), aktivním režimem a pasivním režimem (bez baterií). Komfortní výměnné náušníky . Měkké náušníky a nízká hmotnost dělá ze to tohoto modelu "neviditelná" a dokonale pohodlná sluchátka produkující bohatý a detailní zvuk .

Unikátní obousměrně nastavitelné náušníky je možno nastavit k optimální ergonomii a nejvyššímu komfortu.

Když vám dojdou baterie, stačí přepnout do pasivního režimu. Parametry a specifikace: Zvukové charakteristiky: Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz (+-1,5 dB) / 15 Hz (-3 dB) / 10 Hz (-10 dB) Citlivost: 102 dB (1 kHz / 1 mW) Celkové harmonické zkreslení: 0,5 % (ANC zapnuto) / 0,25 % (ANC vypnuto) Zpracování výkonu: 30 mW Impedance: 32 ohmů (ANC vypnuto) / 10 000 ohm (ANC zapnuto) Měniče: 40 mm Napájení: 2x AAA baterie Výdrž baterie: až 55 hodin Připojení: Duální vstup (vlevo nebo vpravo) Délka kabelu: 1,5 m Konektor: 3,5mm (6,3mm redukce v balení) Provedení: Barva: bílá Materiál (hlavový most / mušle / povrch polstrování /… Efektivní aktivní elektronika zajišťující dlouhou životnost baterie .

Můžete poslouchat celý den a noc, nonstop 55 hodin v aktivním režimu.

Dodávají se s ochranným pouzdrem, takže se při transportu nemohou poškodit. Jsou dokonale univerzální - můžete je mít jen tak doma, ale můžete s nimi i cestovat, sportovat apod.

Hodnoceno zákazníky 2.9/5 dle 20 hlasů and 18 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 1679

Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!

Podobné produkty

zboží stejné od značky PSB
více z kategorie Sluchátka
vrátit se na seznam produktů

Naprostá většina produktů skladem - Zítra doma

Velký výprodej, slevy až 25%!